ZeroQ

ZeroQ voor handelaars Shopbuddy voor tevreden klanten

Winkelen 'as usual' … het zal even duren voor het weer zomaar kan. Met ZeroQ speel je als handelaar in op de huidige omstandigheden en bied je jouw klanten een kwalitatieve, snelle en bovenal veilige shopervaring!

Klanten kunnen via de app een afspraak maken om te komen winkelen, bepaalde stuks reserveren om te passen of hun bestelling plaatsen voor een contactloze afhaling. Zo creëer jij een aangename winkelervaring voor tevreden klanten.

Shop

Geen wachtrijen

Stel de optimale winkelcapaciteit voor jouw zaak in en geef up-to-date info over hoeveel klanten er op dat moment aanwezig zijn. ZeroQ houdt automatisch rekening met geplande afspraken, zodat potentiële klanten makkelijk vanop afstand zien of ze vrij kunnen langskomen of beter een afspraak maken.

ZeroQ

Eenvoudige reservatie

ZeroQ geeft je een mooi overzicht over de wensen van je klant. Shoppen of gewoon afhalen? Klanten kunnen eenvoudig een afspraak maken en vermijden zo lang te moeten wachten. Bovendien bepaal je zelf de lengte van de tijdslots zodat je klanten in alle rust kan adviseren en bedienen.

ZeroQ

Vlotte communicatie

De chatfunctie brengt je in rechtstreeks contact met je klanten. Zij kunnen je doorgeven welke stuks ze willen passen, je vooraf vragen stellen of ze kunnen eenvoudig hun bestelling plaatsen. Jij krijgt zo de tijd om alles voor te bereiden voor een nog vlottere shopervaring!

ZeroQ

Contactloze afhaling

ZeroQ bundelt alle bestellingen in een handig overzicht. Jij verzamelt de gewenste artikelen en met één druk op de knop laat je de klant weten dat zijn bestelling klaarstaat. Ook om een bestelling af te halen, kunnen klanten een afspraak maken. Zo trek je de uiterst snelle service over de hele lijn door.

ZeroQ

Zij zijn fan van ZeroQ! Deze winkeliers delen hoe ze met ZeroQ de shopervaring van hun klanten naar een hoger niveau tillen.

  • ColoraColora De verfwinkel Dankzij deze inovatieve applicatie kunnen we nog steeds alle klanten vlot bedienen zonder veel hinder.
  • PralinjaPralinja Valentino Chocolatier Dankzij ZeroQ zien m’n klanten hoeveel volk er is in de winkel, kunnen ze hierop inspelen en wordt de drukte door de dag gespreid
  • Nino-MassNino-Mass JuwelierMet ZeroQ biedt ik m’n klanten een extra service en een eenvoudig kanaal om rechtstreeks met mij te communiceren en afspraken vast te leggen.
  • For Freedom MuseumFor Freedom Museum MuseumDankzij ZeroQ krijgen we meer visibiliteit naar potentiële bezoekers.
  • Maison EstelleMaison Estelle WoonwinkelDankzij het afspraken systeem krijgen klanten nog steeds dezelfde service zoals voordien, advies op maat is één van onze sterktes.
  • Pomax by EstellePomax by Estelle WoonwinkelKlanten zien op voorhand hoe druk het is, zo kunnen ze hun shopervaring perfect stressvrij uitstippelen.

Persoonlijke support

ZeroQ werkt intuïtief en is door duidelijke buttons heel makkelijk in gebruik. Heb je toch een vraag of is er iets niet helemaal duidelijk? Ons supportteam staat voor je klaar. Zo ben je snel weer op weg met ZeroQ!

ZeroQ op maat van jouw winkel Benieuwd naar de handige features of extra mogelijkheden?

ZeroQ
Winkelcommunicatie

Dankzij overzichtelijke raamaffiches zien klanten hoe ZeroQ in z’n werk gaat. De app kan gelinkt worden aan schermen die o.a. de status van reserveringen en de vrije plaatsen in de winkel tonen. Van glasheldere klantencommunicatie gesproken!

ZeroQ
QR Check-In

Voorkom absolute chaos en laat de ZeroQ app het registreren op zich nemen. Makkelijk, snel en veilig! Zo blijven je klanten een prima service ontvangen. Wij kunnen helpen met stickers, posters en communicatie!

ZeroQ
Klantenteller

Een accurate klantenteller zorgt ervoor dat ZeroQ altijd up-to-date is. Potentiële klanten kunnen vanop afstand zien of het druk is in de winkel en hun bezoek daar gemakkelijk op afstemmen.

ZeroQ
Koppelingen

Een handige tablet met ZeroQ in de winkel? Een koppeling met jouw eigen systeem of website? We onderzoeken graag de mogelijkheden om ZeroQ helemaal op jouw werking af te stellen!