ZeroQ

Shopping made easy Veilig lokaal shoppen

Even snel-snel naar de winkel of een zorgeloos dagje shoppen inplannen? Winkelen als voorheen is er even niet meer. Er staan her en der lange wachtrijen en soms is het gewoon te druk om afstand te houden. Je kent het wel …

Met ZeroQ op je smartphone wordt winkelen weer leuk! Maak een afspraak voor een pasbeurt, check vanop afstand hoe druk het is in je favoriete winkel of plaats makkelijk je bestelling. Bye bye wachtrijen en winkelstress, hello ZeroQ!

  1. Drukte vermijden Check het aantal klanten in de winkel
  2. Tijd besparen Maak een afspraak & skip the queue
  3. Makkelijk chatten Stel je vragen of plaats een bestelling
  4. Overzicht bewaren Al je afspraken, bestellingen en afhalingen gecentraliseerd
  5. ZeroQ

Drukte vermijden

ZeroQ toont je meteen hoe druk het is in jouw favoriete winkel. Te veel volk? Reserveer een plaatsje zodat je niet hoeft te wachten!

ZeroQ

Tijd besparen

Veilig en ongestoord rondsnuisteren of snel een bestelling ophalen? Maak een afspraak en vermijd tijdverlies in de wachtrij!

Je kan trouwens ook on the go een afspraak maken. ZeroQ verwittigt je dan automatisch van je aankomende reservaties.

ZeroQ

Makkelijk chatten

ZeroQ is de communicatietool bij uitstek tussen jou en je favoriete winkel. Laat via de chat weten welke stuks je wil passen, stel eventueel je vragen al vooraf, of plaats een bestelling om die snel af te halen. Zo kunnen ze jouw bezoek voorbereiden voor een aangename shopervaring!

ZeroQ

Overzicht bewaren

Met ZeroQ heb je niet alleen een handig overzicht van al je afspraken, je wordt ook verwittigd als er eentje aankomt. Heb je iets besteld? Dankzij de app kan de afhaling volledig contactloos verlopen. Makkelijk én veilig!

ZeroQ